SON DAKİKA! ZONGULDAK’TA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ!

ABONE OL
Ekim 14, 2026 21:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuvvetli yağış ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Valilik düğmeye bastı! 15 Ekim Perşembe günü il genelinde okullar tatil edildi. Bazı kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Zonguldak Valiliği, kent genelinde etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları ve kuvvetli yağış nedeniyle önemli bir karar aldı. Öğrencilerin ve vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla 15 Ekim 2026 Perşembe günü il genelindeki tüm resmî ve özel eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi.

KAMU PERSONELİNE DE İDARİ İZİN

Valilik tarafından yapılan basın açıklamasına göre, eğitimde alınan tatil kararının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan bazı personel için de idari izin uygulaması hayata geçirilecek.

Bu kapsamda, engelli ve hamile kamu çalışanları ile 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personel, 15 Ekim Perşembe günü idari izinli sayılacak.

VALİLİKTEN VATANDAŞLARA UYARI

Olumsuz hava koşullarının oluşturabileceği risklere karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Valilik, vatandaşların ilgili kurumlar tarafından yapılacak resmî uyarıları ve duyuruları yakından takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Zonguldak’ta gözler şimdi hava koşullarının seyrine çevrildi. Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için gerekli tedbirleri almaları çağrısında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r