Başkanın Gizli Hayatı Ortaya Çıktı İlçe Karıştı!

ABONE OL
Mayıs 18, 2026 12:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zonguldak’ta bir belediye başkanı hakkında ortaya atılan iddialar ilçeyi ayağa kaldırdı. Belediye koridorları artık hizmetle değil, özel hayat skandalıyla çalkalanıyor.

İddialara göre belediye başkanı, gönül ilişkisi yaşadığı kadına lüks araç ve TOKİ’den ev aldı. Kamu görevini ikinci plana atan başkanın, günlerini makamda değil “özel ilişkisini yönetmekle” geçirdiği öne sürüldü. Belediye içinde ise “imza için uğrayan başkan” söylemi giderek yayılıyor.

MAKAM ODASINDA GERİLİM: EŞİ BASTI İDDİASI

Skandalın en çarpıcı kısmı ise aile krizine dayandı. İddiaya göre başkanın eşi, yaşanan ilişkiyi öğrenince belediye binasına gelerek makamı bastı. Koridorlarda yükselen tartışma seslerinin uzun süre kesilmediği konuşuluyor.

Belediye artık yönetim merkezi olmaktan çıkıp, adeta özel hayat krizlerinin yaşandığı bir sahneye dönüşmüş durumda.

“NE AİLEMİ BIRAKIRIM NE SEVGİLİMİ” SÖZÜ ORTALIĞI YAKTI

Yakın çevresine söylediği iddia edilen “Ne eşimden ne sevgilimden vazgeçerim” çıkışı, tepkileri daha da büyüttü. Vatandaşlar bu sözleri “belediye ciddiyetinin çöküşü” olarak yorumluyor.

HİZMET YOK, PROJE YOK, TARTIŞMA ÇOK

İlçede belediyeden beklenen projeler askıya alınırken, halkın gündeminde artık yatırımlar değil skandallar var. Vatandaşlar, belediyenin yönetilemez hale geldiğini savunuyor.

HALK AYAĞA KALKTI: “BU MAKAM ÖZEL HAYAT OYUN ALANI DEĞİL”

Belde sakinleri duruma sert tepki gösterdi:

“Belediye hizmet üretmiyor, dedikodu üretiyor. Makam odası yönetim yeri değil, kriz merkezi oldu. Bu tablo artık kabul edilemez.”

SİYASİ GELECEK DE TEHLİKEDE

Yaşananların ardından başkanın siyasi geleceğinin de ciddi şekilde sarsıldığı konuşuluyor. İlçede yükselen tepki dalgası, “istifa baskısı” iddialarını da beraberinde getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r