"Bunun Hesabını Sen Vericeksin!"

"Bunun Hesabını Sen Vericeksin!"

"Bunun Hesabını Sen Vericeksin!"
24 Ağustos 2021 - 13:15
Öte yandan, bir süre önce Kız Meslek Lisesinin yıkılıp yerine hastane otoparkı yapılacak söylentilerinden rahatsızlık duyduğunu belirten Milletvekili Uçar, hastanenin projesini yapan mühendisi eleştirerek: ''Kardeşim sen bu hastaneyi yaptın da bunun otoparkını niye yapmadın?' diye sormak gerekiyor. Diplomanı almışsın, bu işi yapacağım diye yemin etmişsin, gelmişsin hesabını versin' dedi.

'ÖNÜMÜZDE Kİ 1-2 AY İÇERİSİNDE İNŞALLAH HASTANE TOPARLANIP HIZLI BİR ŞEKİLDE HİZMETE AÇACAĞIZ'

Milletvekili Uçar hastanenin son durumu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hem siyasetçi hemde bir vatandaş olarak hastanemizin bir an önce bitip basın ve toplum ayağında konuşulmasını istemiyoruz. Malum süreç hızlı bir şekilde devam ediyor.

Biz en son Milletvekillerimiz Polat bey ve Ahmet beyle binanın en üst katından bodrum katına kadar inceleme yaptık. Hızlı bir şekilde faaliyetleri devam ediyor ve firma yetkilileri artık toparlandıklarını söylediler. Önümüzde ki 1-2 ay içerisinde inşallah hastane toparlanıp hızlı bir şekilde hizmete açacağız. Onun ötesinde tefrişatı ile ilgili Sağlık Bakanlığımız ile bir görüşme yaptık ve Sağlık Bakan Yardımcılığımız hastane için gerekli ödeneği aktardıklarını söylediler."

'ASLA OKULU YIKALIM DA ORAYA OTOPARK DÜŞÜNCEMİZ YOKTU'

Milletvekili Uçar: "Kız Meslek Lisesinin yıkılması gündeme geldiğinde kamuoyuna farklı şekilde lanse etmeye kalkıştılar. Kız Meslek Lisesinin yıkılıp da yerine otopark yapılması kadar saçma birşey olamaz. Kız Meslek Lisesi zaten yolun ortasında kalmış, gürültüden dolayı sağlıkla, kaliteli bir eğitim alamıyorlar. Bu hastane buraya yapıldı o zaman okulun daha verimli bir eğitim yapılabileceği yere alınması konusunda bir fikrimizi ortaya attık. Asla okulu yıkalım da oraya otopark düşüncemiz yoktu."

'HESABINI VERSİN'

Hastanenin projesini yapan mühendisi eleştiren Uçar: "400 yataklı bir hastane yapıyorsunuz, hastanenin otoparkını yapmıyorsunuz! Bu projeyi yapan mimara, mühendise sormak lazım! 'Kardeşim sen bu hastaneyi yaptın da bunun otoparkını niye yapmadın?' diye sormak gerekiyor.

Diplomanı almışsın, bu işi yapacağım diye yemin etmişsin, gelmişsin hesabını versin. O dönemde ben yoktum, proje yapılırken yetkilileri kimdir bilmiyorum. Hastane yapılırken otopark düşünülmez mi? Şimdi ise bir takım düzenlemeler ile otopark sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum