Güven Tazeledi

Güven Tazeledi

Güven Tazeledi
15 Kasım 2021 - 10:06

Tüm Emek-Der Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi'nin 14.Olağan Genel Kurulu pazar günü gerçekleştirildi.

Dernek binasında yapılan kongreye Genel Başkan Satılmış Çalışkan ve Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli topluluğu katıldılar.

Tek liste ile gerçekleştirilen olağan genel kurulda mevcut Başkan Mustafa Sarıoğlu, yeni yönetim kurulu ile birlikte güven tazeledi.

Kongre sonucunda Güven tazeleyen Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu  genel başkan Satılmış çalışkan ve Genel Merkez yöneticileri plaket takdim etti.

Günün konuşmasını yapan Tüm Emek-Der Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu; “Köydeki korcudan cumhurbaşkanımıza kadar herkes bizi su istimal ediyor. 13,5 milyon emekliyiz. Zamanı geldiğinde hesabı soracağız. İşlerine geldiklerinde yanımızdalar işlerine gelmediklerinde yanımızda değiller.” şeklinde konuştu. 

Diğer yandan Tüm Emek Der Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ise plakete laik gören Başkan  Sarıoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Tüm Emek Der yönetim kurulu şu şekilde oluştu; 

Başkan: Mustafa Sarıoğlu

Şube Genel Sekreteri: Adnan Küçükvar

Üyeler; Hüseyin Demiray, Kemal Yaprak, Yiğit Sarıoğlu

Denetleme Kurulu: Niyazi Torlokoğlu, Halil Karaoğlu, Mehmet Terzi Genel Merkez Delegeleri; Mustafa Sarıoğlu, Adnan Küçükvar, Hüseyin Demiray, Yiğit Sarıoğlu, Şevki Akgün, Kemal Bayram, Mehmet Terzi, Hayati Seyrek, Yaşar Kalafat, Ahmet Köroğlu, Remzi Onan, Erkan Bakar, Ahmet Gökçe, Mustafa Ünal, Alaattin Zor, Hüseyin Yavuz, Hüseyin Sarıoğlu, Dursun Akgün, Halil Akgün, Abdullah Karakuş kişilerden oluştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum