"İnsanların Aklıyla Resmen Dalga Geçtiniz"

"İnsanların Aklıyla Resmen Dalga Geçtiniz"

"İnsanların Aklıyla Resmen Dalga Geçtiniz"
11 Şubat 2022 - 12:30
İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Yurdumakan Küçük, son zamanlarda yapılan zamlarla birlikle vatandaşların aklıyla dalga geçildiğini söyledi.

Dilay Yurdumakan Küçük, yaptığı açıklamada: "Memura, emekliye ve asgari ücrete zam yaptınız, keşke yapmasaydınız. Asgari ücreti arttırdığınız kadar her şeye yaptığınız zamla insanların aklıyla resmen dalga geçtiniz. Halkının eziyetini, derdini görmemek nedir? Kabaran faturalara vatandaşlarımızın isyanı gün geçtikçe artıyor. Gerek evlere gerekse işyerlerine gelen özellikle gaz ve elektrik faturaları hepimizi çileden çıkardı. Birçok ilde zamların geri alınması için protestolar düzenlendi, diğer yandan da esnaflar yüklü fatura tutarlarını camlarına asarak duruma tepki gösterdi. Fakat bunu kim gördü ya da görmek istedi? Bu kadar duyarsızlık nereye kadar...

İmalattan hizmete tüm sektörlerdeki işletmeler elektrik maliyetlerini karşılayamaz duruma geldi. Zaten COVID-19 yasaklarından etkilenen esnafa bir de fatura yükü el insaf dedirtti. Eğer önlem alınmazsa üretim, istihdam ve dolasıyla ekonomi çok büyük yara alacak. Eskiden faturalar cebimizi yakardı şimdi canımızı yakıyor. ''Lafla peynir gemisi yürümüyor.'' Haklı isyanımızın acil çözüme kavuşturulması, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullandıkları tüketim ürünlerinin ücretinin adil düzeye getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde bu vebal iki yakanızı bırakmaz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum