Öğretmenler Gününü Kutladılar

Öğretmenler Gününü Kutladılar

Öğretmenler Gününü Kutladılar
20 Kasım 2021 - 11:54

Diyanet-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Halil İbrahim Kulaç; "Diyaneti bizzat Gazi Mustafa Kemal Atatürk kurmuştur ve din konusunda toplumu aydınlatma görevini diyanete vermiştir” diye konuşarak; 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen Zonguldak Şubesi Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama etkinlikliği düzenledi.

Emirgan Otel'de Cumartesi günü düzenlenen programa kuran kursu öğretileri eşleriyle birlikte, İl Müftüsü Aşır Durgun, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Ankara'dan Diyanet-Sen Kadın Kolları Genel Başkanı İlknur Karabulut ve Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Nesibey Özkan ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Diyanet Sen Zonguldak Şubesi Kadın Kolları Başkanı Gülcan Yılmaz, yaptığı konuşmasında;“Diyanet Sen Kadın Komisyonu olarak 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle tertip ettiğimiz programa katılanlara  çok teşekkür ederim.  Harfi şifası dertlerimizin devası Kur'an-ı Kerim'i öğreten öğretecilerimizin yani öğretmenlerimizin bu gününü kutluyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Diyanet Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Halil İbrahim Kulaç ise; " 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle tertip edilen programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Diyanet İşleri başkanlığı 3 Mart 1924'te kuruldu Cumhuriyetimizi Kur'an Gazi Mustafa Kemal Atatürk, diyanet İşleri başkanlığımızı kurulmuştur. Ve toplumu din konusunda aydınlatma görevini diyanet işleri başkanlığına vermiştir Ben bu vesileyle de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarken hayatta olmayanlara da rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum