"ZOR MAÇLARI OYNAMADIK"

"ZOR MAÇLARI OYNAMADIK"

"ZOR MAÇLARI OYNAMADIK"
14 Ocak 2020 - 00:00
TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşe maçı hazırlıklarını tamamladı.

 

Teknik Patron Mustafa Dalcı nezaretinde dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman bir buçuk saat sürdü. 

 

Kırmızı-Lacivertli futbolcular dünkü antrenman sonrası Kovit testinden geçtiler. Sonuçların  belli olmasının ardından bugün müsabaka için şehirden ayrılacaklar.

 

Kısıtlı imkanlarla iyi işler yaptıklarını belirten takım kaptanı Hakan Çevik, antrenman sonrası yaptığı açıklamada  şunları söyledi;

”Takım olarak çok geç toplandık. Buna rağmen çıktığımız 2 maçta 4 puan topladık. Bizim için çok önemli puanlar aldık. Tabi bunun  devamı gelmesi lazım. Hafta sonunda  Velimeşe  ile karşılaşacağız. Rakibimiz  tecrübeli oyunculardan kurulu. Ancak 2 maçta  puan alamadılar. Bizim maçta kazanmak için asılacaklar. Oynadığımız iki maçtan daha zor geçecek. Onun için daha fazla direnç göstermeliyiz. Zor maç olacak. Puan veya  puanlarla dönmek  için elimizden geleni yapacağız.”

 

ZOR MAÇLARI OYNAMADIK

 

Önümüzdeki haftalarda daha güçlü rakiplerle  karşılaşacaklarını  belirten  Çevik, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti;

”Baktığımız  zaman  oynadığımız ilk iki maç biraz kolay gibi gözüktü. Grupta  güçlü takımlar var. Daha onlarla oynamadık. Sahada elimizden geleni yaparak  bu zorlu maçlardan da puan almamız lazım.  Baktığımız zaman takımımızda 20 den fazla genç arkadaş var. Zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum