Zonguldak Takımları Oynamak İstiyormu?

Zonguldak Takımları Oynamak İstiyormu?

Zonguldak Takımları Oynamak İstiyormu?
14 Ocak 2020 - 00:00


Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu  BAL liginde  mücadele eden kulüplerden’ maçlar oynansın mı- oynanmasın mı’  konusunda görüş bildirmelerini istedi. Amatör Spor Kulüpleri aracılığı ile BAL ligi takımlara yazı gönderen TFF, takımlardan görüş istedi. TFF Amatör işler  kurulu kulüplerden gelecek cevaba göre BAL ligin ile ilgili kararını verecek.

 

Zonguldak’ı BAL liginde temsil edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor’un  oynamak istedikleri yönünde görüş bildirecekleri ifade edildi. Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir,  şu ifadelere yer verdi;

”Müsabakalar korona virüs dolayısı ile Mart ayıda  ertelenmişti.  Profesyonel ligler başladı. Amatörlerin ne zaman başlayacağı belli değil, TFF Geçtiğimiz hafta BAL ve amatör  liglerle ilgili son kararın  Ekim ayında  değerlendirme yapılacağı duyuruldu. Ancak BAL ligi takımları oynamak istediklerini belirterek TFF’ye ve TASKK’a istekte bulundular. Bunun üzerine   TFF BAL ligi takımlarından oynamak veya oynamak  istemedikleri  konusunda görüş istedi. Kulüplerin karanına göre bir yol haritası  belirlenecektir. Bu benim kendi düşüncem. Sonuçta 81 ilin ASKF Başkanları var. ASKF Başkanları ile bir toplantı yapılıp görüş alışverişinde bulunabilirdi. BAL’daki takımlar oynamak istediklerini beyan ederse biz bu maçları  oynatabilirciyiz. Fiziki şartlar uygun mu? Bunu gözden geçirmek lazım. Liglerin oynanıp   yada oynanmayacağı konusunda kesin karar verilseydi bu belirsizik olmazdı. Biz  bu konuda TFF’den gelecek kakarı uygulamak durumundayız. Bizim ilimizi 3 takım telsi ediyor. Kdz.Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor takımı yöneticileri ile görüyme yaptık. Kararları değişmezse bu 3 kulübümüzde oynamak istiyor. Bu şekilde görüş bildireceklerini belirtiler. Önümüzdeki hafta bu konu  netliğe kavuşuruz”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum