Yeniler Mesaj Gönderdi

Yeniler Mesaj Gönderdi

Yeniler Mesaj Gönderdi
14 Ocak 2020 - 00:00
TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un yeni transferleri  Oktay ve Müslüm, büyük bir camiaya geldiklerini için heyecanlı olduklarını belirtti.

 

Takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirten yeni transferler Kanal Z kameralarına yaptıkları açıklamada duygularını şöyle dile getirdiler:

Oktay;

“30 Mart 1988 doğumlu. Buraya geldik. Geç toplandık ama kampımız faydalı geçiyor. Bir hafta gibi bir süremiz var. İlk maçımız İnegöl deplasmanında. Yoğun bir şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. kadro oluşumu açısından biraz eksikliklerimiz var. Onun içinde başkanımız, hocamız ve yönetim kurulumuz büyük bir özveriyle çalışıyorlar. inşallah burada güzel sonuçlarla lige başlayarak  ligi tamamlamayı diliyoruz.”

 

Müslüm;

“31 yaşındayım stoper mevkiinde oynuyorum. Biraz kampa geç katıldık ve geç başladık. İnşallah daha iyi toparlarız. Şuan herkesin bir tanışma aşaması var. Geç arkadaşlarımız var çok. Tecrübeli 5-6 arkadaşımızda var. İyi bir kaynaşma olup seviyeli bir birliktelik olursa inşallah iyi sonuçlarla istediğimiz hedefe ulaşırız.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum