VELİMEŞE HAZIRLIĞI BAŞLADI

VELİMEŞE HAZIRLIĞI BAŞLADI

VELİMEŞE HAZIRLIĞI BAŞLADI
14 Ocak 2020 - 00:00


 

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü  Devrek’te oynadığı maçta Niğde Anadolu FK’yi 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

 

Ligde oynadığı 2 maçta 4 puan çıkartan Kırmızı-Lacivertli ekipte moraller yerinde 2-1 Galibiyetle sonuçlanan Niğde karşılaşma sonrası görüşlerini dile getiren teknik patron Mustafa Dalcı, çok önemli galibiyet aldıklarını belirterek şunları söyledi;

”Müthiş bir mücadele verdik. İyi mücadele örneği gösterdiler. Kendi sahamızda kazanmak çok önemli. Gelişinken, takımın seviyesini yükseltirken oynadığımız maçları kazanmak çok önemli. Dolayısı ile kazandığımız için mutluyuz. Kazanmayı alışkanlık haline getirip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Ben bu galibiyetle emeği geçen futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum”

 

VELİMEŞE HAZIRLIĞI BAŞLADI 

 

Önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Ergene Velimeşe ile karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, müsabakanın hazırlıklarına bugün saat 16.30’de Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yaptıkları antrenmanla başladılar. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, bu zorlu deplasmandan da puanla dönerek çıkışlarını sürdürmek istiyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum