Uzun'dan Selim Alan'a... "THE GACA'DAN AŞAĞI İN"

Uzun’dan Selim Alan’a... “THE GACA’DAN AŞAĞI İN”

Uzun'dan Selim Alan'a... "THE GACA'DAN AŞAĞI İN"
18 Ocak 2021 - 15:21
CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, sosyal medya hesabında “THE Gaca” ifadesiyle Gaca’dan fotoğraf paylaşan Selim Alan’ı aşağıya inerek kardan yolları kapanan mahallelere çıkmasını önerdi. 

 

 

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın eleştirilerini hazmedemeyen Selim Alan’ın siyasi nezaket dışı sözlerine de gönderme yapan Ebru Uzun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

 

 

“Seçildiği günden bu yana muhalif Belediye Meclis Üyeleri, grup Başkanvekili, İl Başkanlarına karşı adap ve nezaket dışı, kibir dolu, azarlayan bir dil kullanmayı alışkanlık haline getiren Sayın Selim Alan, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ın basın açıklamalarını da aynı üslupla cevaplamış.

 

"Bir Zonguldak Vekili"," İftiracı","Kiralık Vekil","Navigasyon sistemi kullanmadan Zonguldak'a uzak olan Vekil" vs...

 

 

 

Sayın Ö.Selim Alan tarafından kurulan ve kullanılan her bir cümle demokratik tartışma ortamından uzak, önemli bir kamu görevini ifa eden bir yöneticiye hiç yakışmayan, egosu yüksek kibir saçan ifadelerdir.

 

 

Sayın Selim Alan'ın CHP'nin adını zikretmeden "Bir Zonguldak Vekili" ya da "Kiralık Vekil" tanımlamaları kabul edilebilecek ve siyasi eleştiri çizgisinin çok ötesinde, demokrasiye olan inançsızlığını ve konuda ortaya koymaktır.

 

 

Sayın Selim Alaan'a bir kez daha sormak isteriz.

Zonguldak Belediyesi CHP'deyken Merkezi Hükümet tarafından projelere destek verilmeyip, bütün bir şehrin cezalandırıldığının neresi iftiradır?

Covid salgınının devam ettiği bir süreçte toplu taşımada  yaşatılan sıkıntının ve su zammının neresi iftiradı?

 

 

Hastane otoparkının tuhaf bir şekilde unutulması sonrası, 60 yıllık Kız Meslek Lisesi'nin depreme dayanıklı değil gerekçesi ile yıkma çabanızın neresi iftiradır? 

Toki tarafından yapılan "Sahil Projesi" kapsamında korunması gereken tarihi binanın yıkılmasının neresi iftiradır?

 

 

Aslını yıkıp, yerine bugünün imkanları ile yeni bir bina inşa edeceğinizi ifade etmek; "Zonguldak'ın tarihini yok etmek"değil de nedir?

 

 

Örnekleri çoğaltıp kamuoyunun fazlaca meşgul edilmesinden yana değildiz.

Ancak, Sayın Başkan'ın eleştiri tahammül süzlüğünden bir an önce sıyrılıp, üsluptan, demokrasiyi içine sindirerek bir an önce kurtulmasını tavsiye ediyoruz.

 

 

Son olarak Sayın Başkan'ın "The Gaca" dan bir an önce aşağıya inip, kardan yolu kapanan mahallelere, suyu akmayan evlere ve tüm AKP'li Zonguldak Milletvekillerini yanına alarak,"Navigasyon" ile bile ulaşılamayacak olan Kilimli-Filyos yolunun açılabilmesine bir an önce odaklanmalarını öneriyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum