Sinan Golle Döndü

Sinan Golle Döndü

Sinan Golle Döndü
14 Ocak 2020 - 00:00


 

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürsspor, sezonun ikinci haftasında Devrek sahasında oynadığı Niğde Anadolu FK maçını 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. 

 

Müsabakada takımının ilk golünü atan yeni transfer Sinan Uzun, Zonguldak Kömürpor’a golle döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Maçın sonlarına doğru kendisine yapılan bir harekete faul verilmemesine sinirlenen Sinan, hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü ve üzerindeki formayı yırttı.

 

Kendisinin çekilmesine  faul verilmemesine sinirlendiğini belirten Sinan, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

”Takımın kazanması çok önemliydi. İnşallah daha iyi olur her şey. İyi başladık maça. İlk yarı bitirebilirdik, bitiremedik. Ama olsun, 3 puan almayı başardık. Geçen haftaki beraberliğin hediyesi oldu. Artık üçüncü maça odaklanacağız. Oradan da puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Gol atmaya devam edeceğiz. Her şey Zonguldak Kömürspor için.  Takımımız genç. Henüz 15 gün oldu çalışmalara başlayalı. Daha hazır değiliz ama çok çalışacağız. Müsabakanın ikinci yarısında düştük zaten. Bu dakikaları 60, 70, 80’inci dakikalara kadar yayarsak çok daha güzel olacak.

 

HAKEM ES GEÇİNCE KIZDIM

 

Maçın son dakikalarına sinirlerine hakem olamadığını belirten Sinan;

“Bir pozisyonda Faul bekledim, hakem vermedi. Sonuçta futbolda en direk diye bir şey var. Tehlikeli hareket diye bir şey var. Haliyle sinirlendim. Yorgundum birde. Ama sonrasında hakemden de özür diledim.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum