Profesyonel Oluyor!

Profesyonel Oluyor!

Profesyonel Oluyor!
14 Ocak 2020 - 00:00
2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Milli takımın seçmelerine davet edilen Arhan Çakıroğlu, kırmızı-lacivertli ekibin Kızılcahamam’da sürdürdüğü kampa çağırılarak çalışmalara başlamıştı.

 

İlk hafta Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı önünde performansını sergileyen Arhan Çakıroğlu’nun 2020-2021 Futbol Sezonu’nda A takımla yoluna devam edeceği öğrenildi.

 

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Zonguldak Kömürspor takım kurabilmek adına futbolcu arayışını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonlarda Zonguldak Kömürspor’un altyapısında yetişen ve performansıyla birçok kulübün radarına giren

 

15 yaşındaki stoper oyuncusu Arhan Çakıroğlu, son olarak Zonguldak Kömürspor’un Kızılcahamam kampına davet edildi. Daha önce Gençlerbirliği ve Milli Takım seçmelerine çağırılan ancak teknik ekibin dağılmasının ardından Zonguldak’a dönen Arhan Çakıroğlu, sonrasında ise Sivasspor’un kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer aldı. 

 

Arhan Çakıroğlu son olarak Zonguldak Kömürspor’un Kızılcahamam kampında antrenmanlara çıktı. Kamp süreci boyunca A takımla antrenmanlara devam eden Çakıroğlu’nun yeni sezonda profesyonel olacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum