PKK Simgeli Çocuk Parkı... Reis Görmesin!

PKK Simgeli Çocuk Parkı... Reis Görmesin!

PKK Simgeli Çocuk Parkı... Reis Görmesin!
25 Şubat 2021 - 13:58
Zonguldak’ın AKP’li Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un sahilde yaptırdığı çocuk parkında kullanılan renklerin ve simgenin PKK renk ve simgelerini andırması yöre halkının tepkilerine yol açtı.

 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İlçenin halkın en yoğun olarak kullandığı sahillinde müteahhit firmaya yaptırdığı çocuk parkındaki kaplamaların silahlı terör örgütünün simgesine benzemesi halk tarafından tepkilere neden oldu.

 

 Kilimli halkı Belediye Başkanı Kamil Altun’un yaşanan acıları hiçe sayarak hem de çocuk parkında PKK renklerine benzer tonlar kullanılması ve yere uygulanan simgenin PKK simgesine benzer kullanmasına anlam verilmedi.

 

Belediye başkanı Kamil Altun Yapılan parkı yerinde incelemelerde bulunmuş ve bunuda belediyeye ait sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Bunu inceleyen bir belediye başkanı bunu nasıl farkına varamaz. Belediye başkanı gözden kaçırdı ya yardımcıları veya çalışanlarının damı gözlerinden kaçtı yada görmezlikten mi gelindi.

 

Bir benzer olay İstanbul Küçük çekmece de yaşanmış ve olayın basında ve sosyal medya da yer almasının ardından savcılık makamlarınca olaya el koyulmuş yapılan park döşemeleri sökülmüş ve kişiler tarafından adli takip başlatılmıştı.

 

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’IN DİKKATİNE

AKP’li Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un şehit cenazelerinin daha kanları kurumadan kent merkezine terör örgütünün simgeleri ve renklerini kullanması hakkında ne gibi işlem yapacağı merak konusu oldu.





 



 



 



 



 



 



 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum