Öğrencileri Ziyaret Etti

Öğrencileri Ziyaret Etti

Öğrencileri Ziyaret Etti
02 Mart 2021 - 14:45
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, 2 Mart'ta 8. Sınıflar düzeyinde yüz yüze eğitim-öğretime başlayan okullardan biri olan Merkez İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 

İstiklal Marşı Töreni'nden önce öğrencilere ve öğretmenlere hitap eden İl Müdürü Ali Tosun, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yapılan kabine toplantısının ardından ülkemiz genelinde okullarımızın, belirlenen sınıflar düzeyinde açılmasının ve illere göre netleşmesinin ardından eğitime başlayacak olan ortaokullarda 8.sınıf öğrencilerimizin tamamına yakınının yüz yüze eğitime başlama heyecanıyla okulda olmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ettiler" dedi.

 

Okulları sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretime devam edebilmesi için temizlik ve hijyen açısından hazır hale getirildiğini, tüm tedbirlerin okul idareleri tarafından alındığını, okullarımızda sağlıklı bir eğitim ortamı için bütün şartların yerine getirilerek "Okulum Temiz Belgesi" verildiğini belirten Ali Tosun, öğrencilerdende Covid-19 tedbirleri kapsamında uymaları gereken maske-mesafe-hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini istedi. Okul, idare, öğrenci bağlamında kuralların uygulanması noktasında uyarılarda bulundukları takdirde yüz yüze eğitimin herhangi bir aksamaya mahal vermeden devem edebileceğini ve bununla beraber inşallah sahadan Bakanlığa iletilecek olumlu verilere göre diğer sınıflar düzeyinde de yüz yüze eğitimin başlayabileceğini söyledi.

 

İstiklal Marşı Töreni'nin ardından öğrencilerin ilk derslerini de ziyaret eden İl Müdürü Ali Tosun, okullarımız ve dersliklerimizin öğrencilerimizle anlamlı olduğunu, bugün başlayan yüz yüze eğitimle öğrencilerimizi okul bahçelerinde ,sınıflarda görmekten mutlu olduklarını ve öğrencilerle beraber aynı heyecanı yaşadıklarını ifaderek, "En büyük dileğimiz bizlere emanet edilen siz sevgili öğrencilerimizi vatanını milletini seven, değerlerini yaşayan, yaşatan, ülkesi ve milleti için çalışan, üreten bir neslin yetiştirilmesi için tüm öğretmen kadrolarımızla birlikte çalışıyoruz.

 

Öğrencilerimize sağlık, sıhhat içinde başarılarla dolu bir dönem diliyorum" dedi.

 

Ali Tosun, öğretmenlere, bu zorlu süreçte verdikleri destek için teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de hazır bulundu.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum