"KULÜBÜN AYAKTA DURMASI LAZIM"

“KULÜBÜN AYAKTA DURMASI LAZIM”

"KULÜBÜN AYAKTA DURMASI LAZIM"
14 Ocak 2020 - 00:00
2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Günde çift idmanla güç depoladıklarını ifade eden Dalcı, sorumluluktan kaçmayacağını belirtti.

 

“KULÜBÜN AYAKTA DURMASI LAZIM”

 

Teknik Direktör Mustafa Dalcı;

“Bu zor günlerde kulübün ayakta durması lazım. Ben Zonguldaklı değilim ama yıllardır Zonguldak ve Zonguldakspor’a karşı sempatim var. Ben bu kenti seviyorum. Gerçekçi olmak lazım. Şu anda zor günler geçiriyoruz. Camianın bu takıma destek olacağına olan inancım tam. Herkesin bu çorbada tuzu olacak.” dedi.

 

“TAKIMA TECRÜBELİ İSİMLER DE DAHİL EDECEĞİZ”

 

Teknik Patron Mustafa Dalcı;

“Sorumluluktan ve zorluktan asla kaçmayız. Herkes destek takıma olur diye düşünüyorum.  Zonguldak halkı futbolu ve takımını seviyor. Takımın alt liglerde olması taraftarı ve camiayı üzer. Kıymeti elimizdeyken bilmemiz lazım, elimizden gidince hiçbir şeyin anlamı yok. Zonguldakspor büyük camia. Yüreğimiz temiz, kalbimiz temiz. Teknik heyet ve yönetim olarak zor sürece rağmen çok çalışıyoruz. Takıma tecrübeli isimler de dahil edeceğiz.  Hep birlikte başaracağız.” şeklinde konuştu.

 



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum