Kömürspor Direnemedi

Kömürspor Direnemedi

Kömürspor Direnemedi
14 Ocak 2020 - 00:00
Son saniye golü ile yıkıldı: 1-0 

Sancaktepe karşısında 90 dakika direnen Zonguldak Kömürspor, uzatma dakikalarına yediği golle adeta yıkıldı TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 5.inci hafta maçında deplasmanda Sancaktepe ile karşılaştı. 15 Temmuz stadyumunda oynanan maçı İzmir bölgesinden hakem Erdem Demirtaş yönetirken, yardımcılıklarını Gökhan Özkan ve  Tansu Doğan Yılmaz yaptı.

 

Zonguldak Kömürspor teknik patron Mustafa Dalcı geçen hafta Ankara Demirspor karşısına çıktığı 11'den 3 oyuncuyu yedek kulübesine çekerek kadroda değişikliğe gitti. Kırmızı-Lacivertli Sancaktepe karşısına; Taha, Serbay, İlker, Murat, Hakan, Berkan, Emre, Oktay, Aykut, Batuhan, Sinan Uzun ‘dan oluşan ilk 11’i ile çıktı.

 

Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısı büyük mücadeleye sahne oldu. İki takım’da gol bulmak için tehlikeli ataklar  geliştirdi.  90+6’ıncı dakikada atak geliştiren ev sahibi Sancaktepe  Melik’in attığı golle  1-0 öne geçti. Bu gülen santrası olmadı ve karşılaşma 1-0 Sancaktepe’nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

UZATMADA TESLİM OLDUK

 

Güçlü rakibi karşısında 90 dakika direnen Zonguldak Kömüspor’lu futbolcular tam maç berabere bitti derken bir anlık dalgınlıklarından kalesinde golü gördü. Sancektepe’nin 90 +6 ‘da attığı gol sonrası Zonguldak Kömürspor cephesi adeta yıkıldı. Kırmızı-Lacivertli ekip bu sonuçtan sonra 5 puanda kalırken Sancaktepe ise 11 puana ulaştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum