Elmas Amer Sportif'i Konuk Edecek

Elmas Amer Sportif'i Konuk Edecek

Elmas Amer Sportif'i Konuk Edecek
14 Ocak 2020 - 00:00
Kazanmaktan başka çare yok TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 6’ncı haftasında Amed Sportif’i konuk ediyor. 

 

21 Ekim Çarşamba günü Saat 14.00’da başlayacak ve Devrek ilçe stadyumunda oynanacak maç Zonguldak Kömürspor adına büyük bir önem taşıyor.

 

Ligde geride kalan 5 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet, 2 yenilgi alan Kömürspor, topladığı 5 puanla 12’inci sırada yer alıyor. Amed sportif ise 6 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Zonguldak Kömürspor yarın oynanacak müsabakayı kazanarak moral bulmak istiyor.

 

Oyuncularına güvendiğini belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, son iki hafta kaybettikleri  puanları Amed maçını kazanarak telafi etmek istediklerini belirterek şunları söyledi;

”Öncelikle lige iyi bir başlangıç yaparak 3 maçta 6 puan topladık. Son iki maçımızda ise şanssız yenilgiler aldık. Özellikle geçen hafta deplasmanda oynadığımız Sancaktepe maçını uzatma dakikalarında yediğimiz gollerle kaybettik.

1 puan alabilirdik. Ama hakem 5 dakika uzatmasına rağmen fazla oynattı. Rakip gol atınca maçı bitirdi. Dolayısı ile 1 puandan olduk. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek için Amedspor ile  önemli bir maç oynayacağız. Bu maçı kazanarak hem moral bulmak, hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum