"El Ele Verirsek Daha İyi Olacak"

"El Ele Verirsek Daha İyi Olacak"

"El Ele Verirsek Daha İyi Olacak"
14 Ocak 2020 - 00:00


 

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, yokluklar içinde başladığı ligde aldığı başarılı sonuçlarla otoriteleri yanıltmaya devam ediyor.

 

Kısıtlı imkanlarla büyük işler yaptıklarını  belirten Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece  başarının geleneğine inandığını belirtti.

 

2-1 galibiyetle sonuçlanan Niğde maçı sonrası oyuncularını ve emeği geçenleri kutlayan Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

‘’Hava çok sıcaktı. Bu denli sıcak bir ortamda çocuklarımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.  Çok kısa bir hazırlık dönemi geçirdiler. Çocukların sahada oynama kapasiteleri henüz düşük ama giderek artacak. Çok iyi mücadele verdiler. 3-4 gol olabilirdi. Ama önemli olan 3 puan alabilmekti. Başta Teknik Direktör olmak üzere teknik ekibi kutluyorum. İnşallah böyle devam ederiz. Maça gelen başta sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere, CHP Millet Vekili Deniz Yavuzyılmaz’a  Devrek İlçe Kaymakamımıza, İl Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza, İl Özel İdare Genel Sekreterimize  çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Kömürspor’u yalnız bırakmadılar. El ele verirsek daha iyi olacak. Bu galibiyeti  biz her zaman destek olan merhum iş adamımız  Zeki Yurbay’ın ailesine  hediye ediyoruz ’’dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum