Bu Gün Elektriksiz Kaldınız, Yarın Aç Kalacaksınız'

Bu Gün Elektriksiz Kaldınız, Yarın Aç Kalacaksınız’

Bu Gün Elektriksiz Kaldınız, Yarın Aç Kalacaksınız'
25 Ocak 2021 - 13:18

Tarım ve Orman Bakanlığında Bakan Yardımcılarıyla ilgili iş bölümü yapıldı. Daha önce Bakanlığın tarımla ilgili en önemli birimleri Bakan Yardımcıları arasında paylaştırılırken, yeni iş bölümünde bitkisel üretim, hayvancılık ve gıda gibi en önemli stratejik birimlerin üç tane Bakan Yardımcısı pasifize edilerek tek bir Bakan Yardımcısına bağlanması dikkat çekti.

 

 

CarrefourSA’da icra Kurulu Üyesi iken önce Genel Müdür daha sonra Bakan Yardımcısı olan Ayşe Ayşin Işıkgece’ye Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü, Hayvancılık Genel Müdürlüğü, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığı kurumlarının bağlanması çiftçileri tedirgin etti.

 

 

“Bu gün elektriksiz kaldınız, yarın aç kalacaksınız. Sabancılar elektrikten sonra Tarım Bakanlığını da mı aldılar. Her yer Sabancının Sa’nın artık” diyerek yapılan iş bölümünde stratejik kurumların daha önce Sabancı’larla çalışan Işıkgece’ye bağlanmasına tepki gösterdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum