Baş : Acemi Siyasetçi İşi

Baş : Acemi Siyasetçi İşi

Baş : Acemi Siyasetçi İşi
14 Ocak 2020 - 00:00
AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser’in “Seçimlerde AK Parti aday adaylarından gerekli desteği göremedik” sözlerini AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan aday adayı Mehmet Baş eleştirerek, “Acemi siyasetçi işi” dedi.

 

Baş yaptığı açıklamada, “Acemi siyasetçi işi Çatalağzı Belediye başkanlığı için gönül verdiğim Ak Partimin il yönetiminden istifa ederek aday adayı oldum. Partimin yetkili organları 14 aday adayı içerisinden Ersun Gülsel arkadaşımızı adaylığa layık gördü. Hemen kendisini arayıp yanında olduğumu şahsıma ne görev düşüyor ise yerine getireceğimi ifade ederek kendisinden vereceği görev için telefon beklediğimi söyledim.

 

Ne yazık ki sevgili arkadaşımız acemi siyasetçi gibi davranarak beni ve bir-çok aday adayı arkadaşımı arayıp yardım istememiştir. Lâkin gerek belde başkanı gerçekse başkan adayı arkadaşımız bizleri yok saymışlardır. Buna rağmen ben davam uğruna ferdi olarak üzerime düşeni yaptım. 

Kendilerinin başarısızlığını başkasına yükleme çabalarını görüyor. Yaptıkları bu açıklamadan dolayı kendilerini efesle kınıyor aklı selim olmaya davet ediyorum.

 

Ersun Gülser yaptığı açıklamada, “Vallaha biz seçimlerde canla başla çalıştık. Seçimleri kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. 7 mahallemiz vardı ve hepsini gezdik. Tüm halkı kucakladık. Halkımızın teveccühü buymuş ve başaramadık. Allah’ı izniyle yolumuza devam edeceğiz.

 

Aday adayı olan arkadaşlarımdan maalesef tam destek alamadık. Başka ne diyebilirim ki” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum