Bakan Bilgin AK Parti'de

Bakan Bilgin AK Parti'de

Bakan Bilgin AK Parti'de
09 Kasım 2021 - 15:51

Program dâhilinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Vedat Bilgin, partililer ile bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda parti yöneticileri ile görüşme gerçekleştiren Bakan Vedat Bilgin, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verildi; "Zonguldak'ta parti başkanımızın nazik sözlerine teşekkür ederim. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. İnsanların belki de bilinen tarihinde ilk kez böyle bir  salgın dönemi yaşıyoruz. Buna Türkiye aşı ve sağlık sistemi ile karşılık verdi.

Ancak 200 civarı kişi vefat ediyor bu da durumun ciddiyetini gösteriyor. Hedefte Türkiye var. Türkiye'ye düşman olan yapılar terör örgütleri üzerinden Türkiye'ye saldırıyorlar. Türkiye düşmanları ittifakları, cinayet örgütü. İç savaş çıkarmak istiyorlar. Bizim Kürtlerimiz vatansever insanlar. Bu ihanete rağmen onlar dimdik ayakta duruyorlar. Terör örgütlerinin beklentileri hayal kırıklığına dönüşecek. Biz bunu milletimizin gücü ile başaracağız. Terör eylemi yapamayacakları hale geldiler. Neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz.

Çözülecek ama Türkiye'nin asıl işi refahı arttırmak. Türkiye büyük bir coğrafyanın umududur. Bunun için Türkiye güçlü olmalıdır.  Önümüzde çözmemiz gereken sosyal sorunlar var. Asgarî ücreti sorun olmaktan çıkaracak bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Önemli bir yol kat ettik. Sorun var ama sorunların çözen bir devlet var. Türkiye yoluna devam edecek.” şeklinde konuştu. 

“milletimiz gereken cevabı verecektir”

Lütfü Türkkan'ın şehit ailelerine yaptığı saygısızlık ile ilgili cevap veren Bakan Vedat Bilgin, “Şehit kavramı kutsaldır. Bu konuda saygısızlık edenlere sessi kalanlara milletimiz gereken cevabı verecektir. Duyarsızlıkları milletimiz affetmeyecektir." ifadesine yer verdi. 




YORUMLAR

  • 0 Yorum