"Elinizden Geleni Ardınıza Koymayın"

"Elinizden Geleni Ardınıza Koymayın"

"Elinizden Geleni Ardınıza Koymayın"
27 Ocak 2022 - 09:55

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, belediye olarak kar mücadelesinde yardım isteyen köylere destek verdiği için aleyhinde açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'ye ateş püskürdü.

Açıklamasında, “Çetin Bozkurt salça olmasın” diyen Karaveli'ye meydan okuyan Bozkurt, "Üsluba bak suçlamaya bak. Ayrıca Bunun için yargılanacaksam da yargılanmaya hazırım. Elinden geleni ardınıza koymayın” dedi.

 

İşte o açıklama: 

“İlçemizde yaşanan ve hayatı büyük ölçüde etkileyen kar yağışı nedeniyle her zaman söylediğim ve tüm konuşmalarımda şunu söylemişimdir
“KENDİMİ SADECE İLÇE MERKEZİ SINIRLARI İÇİNDE YAŞAYAN DEVREKLİLERDEN SORUMLU TUTMUYORUM,ALMANYADA,KANADA. YADA DÜNYANIN NERSESİNDE VEYA GÜZEL ÜLKEMİN HANGİ KÖŞESİNDE YAŞAYAN DEVREKLİ VARSA HEPSİNE KARŞI SORUMLUYUM”  
tamda bu düşünce ile kar yağışında mücadele eden Devlet kurumlarına yardımcı olmak amacıyla gelen her talebe yetişmeye çalıştık. Gelinen noktada sırf devletimize yardımcı oldum diye İl Genel Meclisi Başkanı Necdet KARAVELİ suç işlediğimi söylemiş “ Çetin BOZKURT salça olmasın” diye açıklama yapmıştır, meali şudur sen köylerdeki mağduriyetlere yetişirsen seni yargılatırım. Üslüba bak suçlamaya bak, ayrıca Bunun için yargılanacaksam da yargılanmaya hazırım. Elinden geleni ardınıza koymayın.

 

Bir diğer konuda Karakoçlu köyünden Muhammet TATOĞLU adlı vatandaşın ısrarla eşinin hamile olduğunu söyleyip defalarca yardım talep etmesi sonucu (altta görüşmemizin bir kısmını yayınladım) Karakoçlu köyü muhtarına ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım ve acil bir durum olduğunu bir durum olmasa bile en iyimser ihtimalle bir köyün yolunun açılmasına ve mağduriyet giderileceğini düşünerek ekibimi Karakoçlu köyüne yönlendirdim. Ekiplerimiz Karakoçlu muhtarına ulaştıklarında muhtar ile beraber konuyu araştırdıklarında böyle bir durumun olmadığını ama Allah razı olsun yinede yolun açıldığını belirtmişlerdir. Bende paylaşımdaki ibareyi kaldırdım. bunu bir siyasi malzeme haline getirip bundan bir malzeme olarak görenlere sesleniyorum !!
 
1- Bir çok köyün mahallelerinde yoğun bu tür mağduriyetler olmuş ve ekiplerimiz il özel idaresi ekipleri ile onların yardımına koşmuştur.

2- her insanın başına gelebileceği gibi insanlar görev yaparken afet anlarımda veya olağan dışı durumlarda büyük devlet adamlarımız bile “Kandırıldık Allah bizi affetsin” dediği daha zihinlerimizdedir.

3- Bıdı bıdı edip kendinizi eğlendireceğinize var olduğunu düşündüğünüz siyasi nüfüsunuzu her türlü şartta cansipare mücadele veren köy hizmetleri çalışanlarının durumlarını düzeltin.

4- Sokaklarda hamile geyiğini yapacağınıza (ayrıca böyle bir ihbar yine gelsin yine gideriz) bir daha böyle bir felaket yaşandığında köylerde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması il özel idarenin araç ekipman araç gereç parkını çoğaltın.

5- Siyaseti seviyesiz hale getirip insanları meşgul edeceğinize ilçeye Elektirik kesintisi yaşanmaması sağlıklı ELEKTRİK verilmesi için yatırım çalışmaları yapın.
 
6-Belediye olarak mücavir alan dışında olduğu halde tüm köylerimizin cenaze işlerini biz yapıyoruz. Görevimiz değil diye YAPMAYALIM MI ?

7-Belediye olarak mücavir alan dışında olduğu halde köylerimize özellikle yaz aylarında su ve Vidanjör takviyesi yapıyoruz. YAPMAYALIM MI ?

8- Belediye olarak mücavir alan dışında olmasına rağmen köylerdeki tüm yangınlara müdahale ediyoruz. YAPMAYALIM MI ?

Ülkemizde ve bu güzelim ilçemizde bunca sorun varken birlik beraberlik içinde bunu aşmamız gerekirken bizi ve halkımızı bunlarla meşgul ettiğiniz için sizi önce Allah’a sonra Devrek halkının vicdanına havale ediyorum.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum