Kömürspor "Oyuncularımıza Güveniyoruz"

Kömürspor "Oyuncularımıza Güveniyoruz"

Kömürspor "Oyuncularımıza Güveniyoruz"
19 Ocak 2022 - 18:28
TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Cuma günü konuk edeceği Pendikspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Dün  saat 13.00’de yapılması gereken antrenman Kırmızı-Lacivertli  futbolcuların takım halinde Hayrullah Tıfıl’ın cenazesine katılmaları için saat 14.00’de gerçekleştirildi. Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde ısınma  hareketleri  ile başlayan çalışma  çabukluk ve kuvvet antrenmanı ile devam etti.

Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular, antrenmanı tamamladılar. Teknik Patron Şenol Demir, grupta lider durumda bulunan Pendikspor ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek  puan yada bunlarla ayrılmak için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını belirtti. Şenol Demir  şunları söyledi;”  Rakibimiz sezonu ilk yarısını 39 puanla lider bitirdi. Şu an ikinci sırada yer alan takımla arasında 9 puanlık bir fark var.

Buna rağmen  kadrosuna önemli takviyeler yaptılar. Son olarak dün Eyüpspor’dan Gökcan Kaya isimli önemli bir oyuncuyu daha  kadrosuna kattılar. Dolayısı ile güçlü bir rakiple zor bir maç oynayacağız. Ama bizimde  oyuncularımıza  güvenimin tam. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerdir. Bizde son 3 maçımızı kaybetmedik. İyi bir çıkış içine geçtik. Cuma günü Pendik ile oynayacağımız maçtan istediğimiz sonucu alarak  üst sıralara tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz” Zonguldak Kömüspor ile Pendik arasındaki zorlu maç Cuma günü saat 13.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacak.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum