Alkan Çıkan Haberleri Yalanladı

Zonguldak İŞKUR İl Müdür Vekili Hakkı Alkan, Eşi Ve Kendisiyle İlgili Olarak Basında Çıkan Haberleri Yalanladı

Alkan Çıkan Haberleri Yalanladı
02 Ağustos 2021 - 13:40
Zonguldak İŞKUR İl Müdür Vekili Hakkı Alkan, eşi ve kendisiyle ilgili olarak basında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. 

Alkan yazılı açıklamasında, “Üzerime atılan suçlamalara istinaden bu açıklamayı yapma gereği duydum. Öncelikle eşim evlenmeden önce Almanya’da ikamet etmekteydi ve Almanya ‘da  tekstil sektöründe 6 yıl çalıştı. Türkiye döndükten sonra da evliliğin ardından mesleği olan tekstil sektöründe çalışmaya başladı. 2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi covid-19 salgını ve sağlık sebepleriyle çalıştığı tekstil işyerinden ayrılmıştır.  

İşten ayrılması sonrası mevzuat gereği salgın döneminde işten ayrılan tüm vatandaşlara bağlanan nakdi ücret desteği sistem tarafından otomatik olarak bağlanmıştır.  Gerçekleşen bu işlemde Kurumca herhangi bir müdahale söz konusu olmayıp mevzuata aykırı bir husus bulunmamaktadır.

Yine haberde iddia edildiği üzere borçlarımdan dolayı soruşturma geçirdiğim ve ceza aldığım hususu gerçeği yansıtmamakta olup bu asılsız haberler Ailemi ve beni üzmüştür” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum