"Ergin Keleş Başarısızlığını Maskeliyor"

"Ergin Keleş Başarısızlığını Maskeliyor"

"Ergin Keleş Başarısızlığını Maskeliyor"
15 Şubat 2022 - 10:36
Zonguldak Kömürspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 25. hafta maçında dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ında karşılaştığı Ankara Demirspor maçında yaşanan olaylar sonrasında açıklamada bulundu.

Ankara Demirspor teknik direktörü Ersin Aka ve oyuncu Ergin Keleş’in olaylar esnasında davranışları ve yaptıkları açıklamaları kınayan Kömürspor yönetimi olayların nasıl olduğunu anlatarak kendilerine yapılan hakaret ve davranışları şu ifadelerle anlattı:

“Dün oynanan Ankara Demirspor müsabakasından sonra Ankara Demirspor teknik direktörü ve oyuncusunun yaptığı açıklamalarda tamamen teknik direktörümüz Şenol Demir hedef alınmıştır. Oysaki maçın tamamında toplamda 5 posizyonda Ankara Demirspor oyuncuları yerdeyken oyuncularımız hücum esnasında centilmenlik gereği topu dışarı atıp oyunun durmasını sağlamışlardır. Bizim oyuncumuz Eyüp Akcan yerde yatarken centilmenlikten bahseden teknik direktörün oyuncuları hücum etmeye devam etmişlerdir.







Olayların olduğu 65. dakikada gene sakatlanan Ankara Demirspor oyuncusunu gören oyuncumuz Emre Kara 1-0 mağlup olmamıza rağmen topu dışarı atarak oyunun durmasını sağlamıştır. 20 yaşındaki oyuncu dediğiniz kişi o anda teknik heyetimize ve oyuncularımız ağza alınmayacak küfürler sarf etmiştir. Ayrıca o kargaşada teknik direktörümüz yumruk atmadığı gibi rakip kulübeden gelenler tarafından itilip kakılmıştır. Centilmenlikten ve sportmenlikten bahseden teknik direktör ve oyuncusu Ergin Keleş ilk yarıda 2-1 mağlup durumdayken hücum ettikleri kale civarını sulayan sulama sistemini maç esnasında açarak topun kaymasını sağlamışlardır.

Önce kendinize bakacaksınız ne kadar dürüst ne kadar sportmensiniz. Şenol Demir hocamız işini düzgün yapan gerektiği kadar sportmen ve centilmendir. Ancak kimsede kendine alenen küfür ettirmez. Bunu da herkes böyle bilsin. Altını çizerek belirtmek isterim ki atılan bir yumruk yoktur  itişme kakışma olmuştur. Ankara Demirspor teknik direktörünü ve oyuncusu Ergin Keleş’i kendi başarısızlığını maskelemek için yaptıkları bu açıklamalardan dolayı esefle kınıyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum