Ekmek Fiyatını 2 TL'ye Çekti

Ekmek Fiyatını 2 TL'ye Çekti

Ekmek Fiyatını 2 TL'ye Çekti
01 Şubat 2022 - 11:51
TAHAP' tan aldıkları un ile ekmek fiyatını 2 TL'ye çekti. Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu hizmetlerine tam gaz devam ediyor. Arıcı üyelerine besleme şekeri piyasadan %40 aşağı fiyattan dağıtan federasyon, üyelerine piyasadan %40 aşağı ülkenin dört bir yanında un dağıtımı yapmaya devam ediyor. Federasyon Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Ülkemizde gübre fiyatları çok yükseldi. Bakanlıklarımızla koordine halinde çalışarak piyasa 1.200 TL olan üre gübreyi 420 TL'den KDV dahil vereceklerini açıklamıştı.

Zonguldak'ın Çaydamar mahallesindeki bir fırın TAHAP'tan aldıkları sübvanse un sayesinde ekmek fiyatını 3 TL'den 2 TL'ye çekti. Federasyonun Genel Saymanı ve Zonguldak İl Başkanı Sinan Gürbüz, ''İlimize yaptığımız hizmetler bu güne kadar yapılmayan hizmetlerdir. Biz hem üyelerimizi hemde köyde üretim yapan vatandaşlarımızın her daim yanında oluyoruz. Amacımız milletimize hizmettir. Devletimiz millete hizmet eden herkese bu imkanları sundu, devletten aldıkları bu hizmeti milletine dağıtmayan amacı dışında ki işlerle uğraşan STK' kar utansın. TAHAP varsa bereket var, Tahap varsa umut var. Bu hizmetlere ulaşmamız da emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan olmak üzere, milletimiz için özveri ile çalışan İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, onursal başkanımız Aydın Milletvekilimiz Metin Yavuz'a Türkşeker Tarım heyetine ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıoğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

İl Başkan yardımcısı Halit Sivri, Federasyondan un alarak Ek fiyatını 2 TL'ye çeken fırıncı esnaf Bilgin Ekmeğin sahibi Hüseyin Bilgin'i yerinde ziyaret ederek federasyona verdiği sözü tuttuğu için tebrik ve teşekkürlerini iletti.  Hüseyin Bilgin şu ifadeleri kullandı;  "450 TL'den un alıyorduk. Federasyon Zonguldak il Başkanı Sinan Gürbüz ve İl Başkan yardımcısı Halit Sivri ile toplantı yaptık ve eğer vatandaşın faydası için ekmek fiyatını 2 TL'ye çekersem bana 260 TL'den un vereceklerini beyan ettiler ve bende kabul ettim. Ben bu ülkenin esnafıyım vatandaşım lehine yapılması gereken ne varsa yaparım nitekim öylede yaptım, bilgin fırında şu dakikadan sonra ekmek 2 TL'dir.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum