Yeniden Başkan Seçildi

Yeniden Başkan seçildi

Yeniden Başkan Seçildi
13 Eylül 2021 - 13:54

Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi.

Tek aday olarak Hasan Yaman'la gidilen kongrede Hasan Yaman yeniden başkan seçildi.

Genel kurulda  Divan Başkanlığı Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma  Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu nun yaptığı genel kurul Yaman Restaurant'ta yapıldi.  Genel kurula; Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Tüm Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Kozlu Esnaf kefalet ve kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, Devrek, Gökçebey Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Lütfi Çavuş, Bartınlılar Dernek Başkanı Adem Aydeniz muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Dernek Başkanı Hasan Yaman  konuşmasında şunları söyledi: " 2012 yılında   İlk kurulduğunda derneğimizin ismi Beycuma Kalkındırma Derneği idi. Sonradan büyüyünce derneğimizin adını Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği olarak değiştirdik.

 Pandemiden dolayı uzun bir süre dernekçilik faaliyetleri yapamadık. Yeni yönetimimiz ile birlikte yeni işler yapabilmek için can atıyoruz.

Köylerimize gideceğiz, daha önce yaptığımız gibi ihtiyaç sahiplerini belirleyerek yardımcı olacağız..Yeni yönetim ile birlikte yeni hizmetler vereceğiz" dedi.

Daha sonra söz alan STK başkanları kendi görüş ve önerilerini genel kurulda paylaştı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum