ANKABİR'den Özçelik'e Ziyaret

ANKABİR'den Özçelik'e Ziyaret

ANKABİR'den Özçelik'e Ziyaret
27 Ekim 2021 - 10:59
TOPRAĞINA ŞEHİTLİK BAĞI İLE BAĞLI BATIKARADENİZ İNSANI DOĞDUĞU TOPRAKLARDA DOYMAYI HAKEDİYOR

Batıkaradeniz Bölgesindeki Devletine ve milletine bağlı geniş bir kitlenin temsilcisi olan 7 İlin(Çankırı, Bolu, Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak) İl temsili olan STK ları tarafından üç yıl önce Ankara'da kurulmuş, Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği-ANKABİR tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sn Faruk Özçelik Beyefendiye bir ziyaret gerçekleştirildi. 

Ziyarette Genel Başkan Sn Tuncay Gençer, Genel Başkan Yardımcısı Sn Hasan Kaya, Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Sn Zeki Tunçkaya, Ankara Çankırılılar Dernek Başkanı Sn Aydın Öksüz, Ankara Bolulular Dernek Başkanvekili Sn Engin Ulaş ve Birlik üyesi Sn Esin Yalçın hazır bulundu.

Tuncay Gençer tarafından Türk Bayrağı saat, Hasan Kaya tarafından "Yâren gözü ile 15 Temmuz Destanı" isimli şiir hediye edildi. Sivil Toplum anlamında Ülkemizde ilkleri başaran, Ankara'nın en güçlü Sivil Toplum yapısına sahip olan Birliğin, karar alıcı mekanizmaların merkezi olan Ankara'da proje odaklı ve sonuç alıcı lobi/lojistik faaliyetleri konusunda Genel Başkan Tuncay Gençer tarafından bir sunum yapıldı.

Ülkemizin ve Devletimizin hizmetkarı olan bölge insanının, karar alıcı mekanizmalarda yeterince temsil edilemediğinden bahseden Tuncay Gençer, Büyükşehirlere en çok göç veren Bölgemizin, artık tersine göç ile doğduğu topraklarda doğmayı hakettiğini, bunun için ne gerekirse yapacaklarını, Cumhurbaşkanlığımız dahil Ankara'daki üst merciler nezdinde de girişimde bulunduklarını söyledi.

İl STK Başkanlarının tek tek söz aldığı toplantıda, Gençer "Sn Faruk Özçelik'e nezaketli kabulleri ve bölgemizle/birliğimizle yakından ilgilendiği için şükranlarımızı iletirken, özellikle toplantının organizasyonunda ve Aile sıcaklığında geçmesinde büyük emeği olan, Bölgemizin yetiştirdiği önemli bir değer olan Özel Kalem Müdürü Sn Güray Topal Kardeşimize de samimiyeti ve liyakati için teşekkür eder, gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz" Dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum