CEZA YAGDI

CEZA YAGDI

CEZA YAGDI
20 Eylül 2021 - 13:23
Zonguldak'ta üniversite obezite Merkezi arka tarafında bulunan mevkide denize harfiyat ve inşaat atığı döken kamyonlara ceza yağdı.

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Bülent Ecevit üniversite obezite merkezi ve Öğretmenevi arkasında bulunan sahada yaptığı ani denetimlerde denize harfiyat ve inşaat atığı döken kamyonların tespit ederek tutanak tutuldu.

Yapılan açıklamada, "İimiz, Merkez ilçesi Öğretmen Evi ve Obezite Merkezinin bulunduğu mevkiide hafriyat toprağı ve inşaat/yıkııntı atığı döküldüğüne dair il Müdürlüğümüze çeşitli yollarla iletilen başvurular ve yerel basında da yer alan haberler üzerine İI Müdürlüğümüz personelleri tarafından yerinde denetimler gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu denetimler sonucunda uygunsuz olarak hafriyat toprağı dökenler hakkında tutanaklar düzenlenmiş olup ve 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında idari işlem uygulanacaktır" denildi.

Yetkililer ayrıca il genelinde uygunsuz olarak hafriyat topraği ve inşaat/yıkıntı atığı dökülmesinin önüne geçilmesi için yoğun olarak denetimlerin sürdürüleceği ifade edildi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum